Perhe- ja suhdelauta toimii perhetyössä, perheterapiassa, sosiaalityössä, työnohjauksessa, koulutuksessa jne. Lauta on 100 % suomalaista käsityötä ja tehty suomalaisesta puusta ja vanerista. Se on suunniteltu niin, että se kulkee kätevästi mukana.

Laudan idea ja käyttö.Sitä voi käyttää havainnollistavana välineenä niin perheiden, lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssasitä voidaan hyödyntää erilaisten suhteiden ja vuorovaikutuksen jäsentämiseen ja konkretisoimiseensen avulla voi tunnistaa piileviä voimavarojasen avulla voi kehittää uusia tavoitteita perhe- ja suhdelauta vahvistaa yhdessä tekemistä asiakkaan kanssa.


Laudan ydinajatus on tuoda näkyväksi ihmisten välisiä suhteita visuaalisesti. Laudalla on helppo muuttaa asetelmia ja tarkastella näiden muutosten vaikutuksia esim. omiin ja yhteisiin voimavaroihin.

Asiakas voi laudan ja sen palikat oman toiveensa mukaan. Eri korkuiset palikat voivat heijastaa kuvattavien henkilöiden erilaisia ikärakenteita, sosiaalisia asemia, valta-asemia jne. Lauta ja nappuloiden muoto on tehty tarkoituksellisesti yksinkertaiseksi, jotta asiakkaan itse luomat merkitykset saisivat mahdollisimman paljon tilaa.

Perhe- ja suhdelauta toimitetaan käyttöohjeineen. Hinta on 75,00EUR (+alv.24%) . Postitus- ja käsittelykulut ovat 13,00 EUR.

Lähetä tilaus: info@profess.fi osoitteella!